Sylhet

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Sylhet
Métropolitan
Zindabazar Sylhet.jpg
Lokasi Sylhet ti Dhaka di Bangladés
Lokasi Sylhet ti Dhaka di Bangladés
Koordinat: 24°53′52″N 91°52′17″E / 24.89778°N 91.87139°E / 24.89778; 91.87139
Divisi Divisi Sylhet
Distrik Distrik Sylhet
Status kota métropolitan 31 Maret 2009[1]
Badan Kota Sylhet 9 April 2001
Lembaga Perkotaan 1867
Aréa
 • Total Citakan:Infobox settlement/metric/mag
Elevation Kesalahan ekspresi: Operator * tak terduga m (Kesalahan ekspresi: Operator / tak terduga ft)
Populasi (2010)
 • Total 432.106
 • Dénsitas 17.479/km2 (45,270/sq mi)
Time zone BST (UTC+6)
Kode pos 3100
Website Ramatloka resmi

Sylhet (Basa Sylhet:ছিলট Silôţ, Basa Benggala: সিলেট Ṣileţ) nyaéta hiji kota utama di wewengkon kalér-wétan Bangladés. Sylhet mangrupa kota utama di Divisi Sylhet. Sylhet dibéré status kota métropolitan dina Maret 2009.[1] Sylhet aya di gigir kalér Walungan Surma sarta dilingkung ku Papasiran Jaintia, Khasi, jeung Tripura.

2 wangunan cicirén kota: Sasak Kean sarta Jam Al Amjad

Tingali ogé[édit | sunting sumber]


Rujukan[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]