Téfrit

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Téfrit nyaeta material nu dihasileun ku bituna gunung seuneuan.

Tefrit diklasfikasikeun jadi 3 macem:

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Erdkruste-i.jpg