Téoréma De Finetti

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Dina téori probabilitas, téoréma de Finetti nerangkeun kunaon observasi bisa digantikeun ngarupakeun kondisional bebas tina sababaraha (umumna) kuantitas teu ka-observasi nu mana epistemic probability sebaran bakal ditangtukeun. Ieu ngaran keur ngahargaan ka Bruno de Finetti.


Nulis.jpg