Téoréma Lehmann-Scheffé

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Dina statistik, téoréma Lehmann-Scheffé netepkeun yen unggal estimator anu lengkep, cukup, sarta teu bias ngarupakeun estimator teu bias nu unik tina nilai ekspektasi-na.

Cara nu ilahar dipake keur neangan nilai estimator nyaeta migunakeun téoréma Rao-Blackwell.


Nulis.jpg