T1

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

T1 atawa Sirkuit T1 nyaéta sambungan telepon digital anu dipaké di Amérika anu diwangun ku 24 kanal anu masing-masing lajuna 64Kbit pér detik sarta laju sakabéhna 1,544Mbit pér detik.

Sambungan telepon ieu dipiboga ku pausahaan telekomunikasi. Unggal kanal bisa dikonfigurasikeun pikeun ngaliwatkeun data atawa sora sarta saban kanal bisa dijual misah, anu dingaranan fractional T1.

Pikeun Éropah sarta Indonésia, standar anu dipaké nyaéta E1 nu ngandung 30 kanal nu lajuna masing-masing 64Kbit pér detik sarta laju sakabéhna 2,048Mbit pér detik.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]