T Express

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
T Express
[[Image:T Express (Everland).jpg|]]
Lokasi Everland
Bagéan taman European Adventure
Jinis Kayu
Status Buka
Buka 14 Maret 2008
Pabrik Intamin AG
Disainer Ingenieur Büro Stengel GmbH
Modél Coaster Kayu (Rél meunang nyitak)
Sistim ngangkat/nurunkeun Cable lift
Jangkung 18.375 ft (5,601 m)
Drop 1.509.166 ft (459,994 m)
Panjang 538.383 ft (164,099 m)
Gancang maks 646 mpj (1,040 km/jam)
Invérsi 0
Juru nangtung maks 77°
T Express at RCDB
Pictures of T Express at RCDB

T Express nyaéta hiji roller coaster tina kayu di Everland, Yongin, Koréa Kidul. Mangrupakeun coaster kayu munggaran di Koréa Kidul, roller coaster Intamin AG kaopat nu make rél meunang nyitak, kandaraan jenis munggaran di Asia, tur mangrupakeun nu munggaran make karéta. Kiwari mangrupakeun coaster kayu pangnutugna di dunya, sadarajat leuwih nutug ngéléhkeun rékor El Toro. T Express mangrupakeun coaster kayu panggancangna kasalapan, pangluhurna katilu, tur pangpanjangna kagenep.

Ferris.wheel.arp.750pix.jpg