Ta (kana)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Hiragana た.
Katakana タ.
kana - gojūon
()
()

, dina hiragana, atawa dina katakana (IPA [ta]), salah sahiji kana basa Jepang atawa skrip, nu ngagambarkeun hiji mora. た asalna tina hurup Cina 太, sedengkeun タ asalna tina 多.

Runtuyan garis dina nulis た
Runtuyan garis dina nulis タ


Nulis.jpg