Takeo Fukuda

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Takeo Fukuda
Takeo Fukuda

In office
27 Désémber 1976 – 7 Désémber 1978
Raja Kaisar Showa
Saméméhna Takeo Miki
Sanggeusna Masayoshi Ohira

Born 14 Januari 1905
Jepang Takasaki, Gunma, Jepang
Died 5 Juli 1995 (yuswa 90)
Political party Liberal Democratic Party

Takeo Fukuda (福田 赳夫 Fukuda Takeo?, 14 Januari 19055 Juli 1995) salah saurang pulitikus Jepang tur Perdana Mentri Jepang ka-67 ti 24 Désémber 1976 dugi ka 7 Désémber 1978.

Rujukan[édit | sunting sumber]

Saméméhna
Kiichi Aichi
Mentri Luar Negri Jepang
1971–1972
Sanggeusna
Masayoshi Ohira
Saméméhna
Takeo Miki
Perdana Mentri Jepang
24 Désémber 1976 dugi ka 7 Désémber, 1978
Sanggeusna
Masayoshi Ohira


Nulis.jpg