Tallahassee Tennis Challenger 2011

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Tallahassee Tennis Challenger 2011
Kaping:   11 April – 16 April
Édisi:   ke-3
Lokasi:   Tallahassee, Amérika Sarikat
Juara
Tunggal
Amérika Sarikat Donald Young
Ganda
#ALIH Citakan:Country data Canada Vasek Pospisil / Amérika Sarikat Bobby Reynolds
Tallahassee Tennis Challenger
 < 2010 2012 > 

Tallahassee Tennis Challenger 2011 nyaéta pasanggiri tenis profésional anu diayakeun dina permukaan keras kabuka. Turnamén ieu asup kana édisi katiluna sarta mangrupa bagian ti ATP Challenger Tour 2011. Turnamén ieu lumangsung di Tallahassee, Amérika Sarikat, dina 11 nepi ka 16 April 2011.

Pamilon ATP[édit | sunting sumber]

Unggulan[édit | sunting sumber]

Asal nagara Nami Réngking* Unggulan
Bandéra Jérman Jérman Rainer Schüttler 87 1
Bandéra Jepang Jepang Go Soeda 91 2
Bandéra Amérika Sarikat Amérika Sarikat Michael Russell 92 3
Bandéra Amérika Sarikat Amérika Sarikat Ryan Sweeting 93  4 
Bandéra Argéntina Argéntina Brian Dabul 104 5
Bandéra Amérika Sarikat Amérika Sarikat Alex Bogomolov Jr. 107 6
Bandéra Amérika Sarikat Amérika Sarikat Donald Young 120 7
Bandéra Australia Australia Marinko Matosevic 139 8
  • Réngking dumasar daptar kaping 4 April 2011.

Pamilon séjén[édit | sunting sumber]

Di handap ieu nyaéta pamilon nu mibanda fasilitas wildcard pikeun maén di babak utami:

Di handap ieu nyaéta pamilon nu maén di babak utami langkung prosés kualifikasi:

  1. ALIH Citakan:Country data Canada Vasek Pospisil

Di handap ieu nyaéta pamilon anu mibanda status lucky loser pikeun maén di babak utami:

Jawara[édit | sunting sumber]

Tunggal[édit | sunting sumber]

Amérika Sarikat Donald Young meunang kana Amérika Sarikat Wayne Odesnik (skor 6–4, 3–6, 6–3)

Ganda[édit | sunting sumber]

Citakan:Country data CAN Vasek Pospisil / Amérika Sarikat Bobby Reynolds meunang kanaJepang Go Soeda / Citakan:Country data GBR James Ward (skor 6–2, 6–4)

Rujukan[édit | sunting sumber]