Taman Nasional Juwangsan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Taman Nasional Juwangsan (주왕산국립공원) nyaéta salasahiji taman nasional di Koréa Kidul nu perenahna di propinsi Gyeongsang Kalér, Korea Kidul, mangrupakeun bagean pagunungan Taebaek. Jadi taman nasional ka-12 di Korea Kidul saprak taun 1976. Ukuran total taman ieu 107,425 km².

Peta taratas Juwangsan nu bisa dicitak, yasana Alex Zuccarelli. Taman Nasional Juwangsan (2007). Klik gambarna pikeun ngaksés vérsi résolusi pinuh.

Pamincut[édit | sunting sumber]

  • Daejeonsa - Candi
  • Situ Jusanji
  • Juwangam - Patapan
  • Baekryeonam - Patapan
  • Curug Dalgi
  • Féstival Azaléa Karajaan Juwangsam - festival taunan, diayakeun minggu munggaran bulan May.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]