Taman Nasional Phong Nha-Ke Bang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Phong Nha cave.

Taman Nasional Phong Nha-Ke Bang (Vườn quốc gia Phong Nha-Kẻ Bàng) nyaéta salasahiji taman nasional di Vietnam nu perenahna di propinsi Quảng Bình, Vietnam, mangrupakeun bagean pagunungan Taebaek. Jadi taman nasional ka-12 di Korea Kidul saprak taun 2001. Ukuran total taman ieu 857,54 km².

Pamincut[édit | sunting sumber]

  • Phong Nha cave
  • Ke Bang forest
  • Tien Son cave
  • Paradise cave

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]