Tambaksari, Tambaksari, Ciamis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Tambaksari

Peta lokasi Tambaksari
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Ciamis
Kacamatan Tambaksari
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Tambaksari nyaéta salasahiji désa di kacamatan Tambaksari, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg