Tambun, Tambun Selatan, Bekasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Tambun

Peta lokasi Tambun
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bekasi
Kacamatan Tambun Selatan
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Tambun nyaéta salasahiji désa di kacamatan Tambun Selatan, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg