Tanjungsari, Sukahaji, Majalengka

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Tanjungsari

Peta lokasi Tanjungsari
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Majalengka
Kacamatan Sukahaji
Nami Kuwu Tasrip
Lega 143 H
Jumlah pangeusi 4902 Jiwa
 - Kapadetan

Tanjungsari nyaéta salasahiji désa di kacamatan Sukahaji, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg