Tauco

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Tauco nyaéta kadaharan nu dijieun tina kadelé ( Glycine soja ) nu sanggeus dikulub tuluy diférméntasi; umumna dipaké keur bungbu atawa panyedep dina nyieun lauk pauk, misalna hayam bungbu tauco. Di Sunda, nu kasohor nyaéta tauco Cianjur


Foodlogo2.svg