Tawangsari, Losari, Cirebon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Tawangsari

Peta lokasi Tawangsari
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cirebon
Kacamatan Losari
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Tawangsari nyaéta salasahiji désa di kacamatan Losari, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg