Taylor Lautner

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Taylor Lautner
Babar Taylor Daniel Lautner
11 Pébruari 1992
Grand Rapids, Michigan, Amerika Serikat
Pakasaban Aktor

Taylor Lautner nya èta aktor Amerika.

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Nulis.jpg