Tes chi-kuadrat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Tes chi-kuadrat nyaeta hypothesis test numana tes statistik ngabogaan sebaran chi-kuadrat lamun null hipotesisna bener.

Ieu kaasup:

please add tests, history, etc.


Nulis.jpg