Tetsu Katayama

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Tetsu Katayama
Tetsu Katayama

In office
24 Méi 1947 – 10 Maret 1948.
Saméméhna Shigeru Yoshida
Sanggeusna Hitoshi Ashida

Born 28 Juli 1887
Jepang Tanabe, Wakayama, Jepang
Died 30 Méi 1978 (yuswa 90)
Political party Japan Socialist Party

Tetsu Katayama (片山 哲 Katayama Tetsu, 28 Juli 1887 - 30 Méi 1978) nyaeta saurang pulitikus Jepang tur Perdana Mentri Jepang ka-46 ka 24 Méi 1947 dugi ka 10 Maret 1948.


Nulis.jpg