The Killers

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kosér The Killers

The Killers nya éta grup musik rock asal Las Vegas, Nevada nu dibentuk taun 2002. Personil ayeuna nya éta Brandon Flowers (vokal, keyboard), Dave Keuning (guitar, vokal), Mark Stoermer (bass, vokal) jeung Ronnie Vannucci Jr (drum, perkusi)[1]. The Killers mulai naratas karirna di Klub-klub Las Vegas[1]. Ti Dinya, The Killers ngajalin hubungan jeung wawakil ti Warner Bros, terus mikeun demo laguna ka indie label di Inggris[1].

Diskografi[édit | sunting sumber]

The Killers mulai nyieun album pertamana sabada meunang kontrak ti hiji label, ngaranna Lizard Music. Ieu album dingaranan HOT FUSS, kalayan single somebody told me anu meunang opat platinum[1]. Taun 2006, The Killers ngarilis album kadua anu dingaranan SAM'S TOWN[1][2]. najan ceuk para kritikus ieu album teu saalus album pertama, tapi ieu album kajual nepi ka sajuta kopi[1]. Taun 2007, The Killers ngarilis album katiluna, nya éta SAWDUST[2]. Terahir, di taun 2008, The Killers ngarilis album DAY & AGE kalayan single Human jeung Spaceman[2].

The Killers kungsi dilélér jadi Best Rock Music versi MTV Europe Music Awards taun 2006[1]. Taun 2005, MTV Video Music Awards ngalélér The Killers minangka Best New Artist[1]. Teu kurang ti 12 panglélér geus dimeunangkeun ku The Killers malah mah ti World Music Awards jeung Brit Awards ogé kungsi meunang[1].

Référénsi[édit | sunting sumber]

  1. a b c d e f g h i killers/ The Killers-Kapanlagi.com (diaksés tanggal 27 Oktober 2011)
  2. a b c (en)situs resmi the killers (diaksés tanggal 31 Oktober 2011)
Nulis.jpg