The Rose of Versailles

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Citakan:Manga The Rose of Versailles (ベルサイユのばら Berusaiyu no bara) mangrupakeun hiji manga beunang Riyoko Ikeda nu kahiji medal dina taun 1973. Manga ieu miboga latar dina ahir abad ka-18 nalika awal révolusi Perancis. Inohong utama ti komik ieu nya éta putri bangsawan Oscar Francois de Jarjayes nu ti basa leutikna diajar ku bapana ku cara militér. Tugas ti Oscar nya éta ngalindungan Ratu Antoinette.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Citakan:Manga-stub