Tigahérang, Rajadésa, Ciamis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Tigahérang

Peta lokasi Tigahérang
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Ciamis
Kacamatan Rajadésa
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Tigahérang nyaéta salasahiji désa di kacamatan Rajadésa, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg