Titik estimasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Dina statistik, titik estimasi ngalibatkeun sampel data keur ngitung hiji nilai anu ngarupakeun "best guess" tina parameter populasi (fixed atawa random) nu teu dipikanyaho.

Dina kaayaan nu leuwih formal, ngarupakeun pamakean titik estimasi tina data.


Nulis.jpg