To (kana)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Hiragana と.
Katakana ト.
kana - gojūon
()
()

, dina hiragana, atawa dina katakana (IPA [to]), nyaeta salah sahiji kana Basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji mora.


Nulis.jpg