Toshizō Ido

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Toshizō Ido (井戸 敏三? babar taun 1945) nyaéta gubernur Hyōgo Prefecture Jepang, munggaran kapilih taun 2001. Asalna ti Préféktur Hyōgo tur lulus ti Universitas Tokyo, digawe di Departemen Dalam Negri ti taun 1968.

Rujukan[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]