Udmurtia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Lokasi Udmurtia di Rusia
Udmurt03.png

Udmurtia mangrupakeun salahsahiji Subjék Féderal Rusia. Udmurtia miboga luas aréa 42.100 km&sup2, jeung populasi 1.570.316 jiwa (2002) kalawan kapadetan 37,3 km². Ibu kotana nya éta Izhevsk.

Bandéra Udmurtia
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna nu patali jeung artikel ieu dina kaca




Countries.png