Udmurtia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Lokasi Udmurtia di Rusia
Udmurt03.png

Udmurtia mangrupakeun salahsahiji Subjék Féderal Rusia. Udmurtia miboga luas aréa 42.100 km&sup2, jeung populasi 1.570.316 jiwa (2002) kalawan kapadetan 37,3 km². Ibu kotana nya éta Izhevsk.

Bandéra Udmurtia



Countries.png