Uetersen

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Koordinat: 53°41′N 9°40′E

Uetersen
Rosenstadt Uetersen
Uetersen Wappen.png
Lage des Kreises Pinneberg in Deutschland.png
Uetersen Stadtwerkehaus.jpg


Uetersen (IPA: [ˈyːtɐzən]) mangrupakeun hiji désa di kidul-wétaneun Jérman. Pangeusina aya 17,865 urang (2006).

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nulis.jpg