Uncal kasturi Himalaya

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Uncal Kasturi Himalaya
Moschustier.jpg
Status konservasi
Klasifikasi ilmiah
Kingdom: Animalia
Phylum: Chordata
Class: Mammalia
Order: Artiodactyla
Family: Moschidae
Genus: Moschus
Species: M. leucogaster
Ngaran binomial
Moschus leucogaster
Hodgson, 1839

Uncal Kasturi Himalaya atanapi Uncal Kasturi Beuteung Bodas (Moschus leucogaster) nyaéta hiji spésiés uncal kasturi. Spésiés ieu bahuelana dianggep salaku sub-spésiés uncal kastrui Alpen. Uncal Kasturi Himalaya hirup di Apganistan, Pakistan, Tibét, Butan, Nepal, sarta di bagian kalér India kawas Kashmir, Kumaon, jeung Sikkim. Uncal ieu hirup di lingkungan alpen luhur, kalawan tingkat kaluhuran anu panghandapna dina 2500 m luhureun beungeut laut.

Tingali ogé[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Citakan:Artiodactyla