Uncal sambar

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Sambar
Status konservasi
Klasifikasi ilmiah
Kingdom: Animalia
Phylum: Chordata
Class: Mammalia
Order: Artiodactyla
Suborder: Ruminantia
Family: Cervidae
Subfamily: Cervinae
Genus: Rusa
Species: R. unicolor
Ngaran binomial
Rusa unicolor
(Kerr, 1792)
Sinonim
  • Cervus unicolor
Skétsa tangkorak

Uncal sambar (Rusa unicolor) nyaéta hiji spésiés uncal nu gedé, pituin Anakbuana India jeung Asia Tenggara.

Rujukan[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Citakan:Artiodactyla