Uni Latin

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Uni Latin mangrupakeun organisasi internasional nagara-nagara nu maké basa Roman. Tujuan organisasi ieu nya éta pikeun ngalindungan jeung ngangkat budaya Latin. Organisasi ieu diwangung taun 1954 di Madrid, Spanyol. Organisasi ieu miboga 37 anggota.

Ngaran resmi Uni Latin nya éta Unió Llatina dina basa Katalan, Union Latine dina basa Perancis, Unione Latina dina basa Italia, União Latina dina basa Portugis, Uniunea Latină dina basa Romania, Unión Latina dina basa Spanyol.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

  • (Katalan) (Basa Spanyol) (fr) (it) (pt) (Romania) Loka resmi
Handshake (Workshop Cologne '06).jpeg