Utan Kayu Selatan, Matraman, Jakarta Timur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kalurahan  Utan Kayu Selatan

Peta lokasi Utan Kayu Selatan
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Timur
Kacamatan Matraman
Nami Lurah
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Utan Kayu Selatan nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Matraman, Kota Jakarta Timur, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg