Utan Panjang, Kemayoran, Jakarta Pusat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kalurahan  Utan Panjang

Peta lokasi Utan Panjang
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Pusat
Kacamatan Kemayoran
Nami Lurah
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Utan Panjang nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Kemayoran, Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg