Vasagatan, Stockholm

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Vasagatan taun 2006
Vasagatan dina hiji wanci taun 1900.

Vasagatan mangrupakeun salasahiji jalan utama di puseur Stockholm nu dingaranan kawas Raja Gustav Vasa.

Tungtung béh kidulna disambungkeun jeung kota heubeul Gamla Stan ku sasak Vasabron, nu manjang ka beh kalerna tepi ka lapangan umum Norra Bantorget, ngaliwatan lebah hareupeun Stasion Puseur Stockholm tur sisimpangan jeung Kungsgatan.

Wangunan di Vasagatan[édit | sunting sumber]

Tempo oge[édit | sunting sumber]


Stockholm län vapen.svg

Koordinat: 59°19′55″N 18°03′28″E / 59.33194°N 18.05778°E / 59.33194; 18.05778