Wa (kana)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Hiragana わ.
Katakana ワ.
kana - gojūon
()
()

, dina hiragana, atawa dina katakana, salah sahiji kana Basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji mora. Diejana (IPA) [wa] tur aslina tina karakter kanji 和.

Bentuk Rōmaji Hiragana Katakana
Normal w-
(わ行 wa-gyō)
wa
waa
, wah
わあ, わぁ
わー
ワア, ワァ
ワー
Wiktionary-logo-en.png
Tempo , dina Wiktionary, kamus bébas.


Nulis.jpg