Walungan Réprua

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Walungan Reprua

Walungan Réprua nyaéta hiji walungan di Distrik Gagra, Abkhazia, républik séparatis di Géorgia. Panjangna ngan 18 m (59 ft). Walungan ieu meureun mangrupakeun walungan pangpondokna di dunya nu boga ngaran.[1]

Walungan ieu asalna téh nyaéta cinyusu di karst Guha Voronya. Walungan Réprua ngucurna ka Laut Hideung.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Catetan suku[édit | sunting sumber]


Gnome-globe.svg