Wanahérang, Gunung Putri, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Wanahérang

Peta lokasi Wanahérang
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bogor
Kacamatan Gunung Putri
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Wanahérang nyaéta salasahiji désa di kacamatan Gunung Putri, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg