Wanayasa, Wanayasa, Purwakarta

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Wanayasa

Peta lokasi Wanayasa
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Purwakarta
Kacamatan Wanayasa
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Wanayasa nyaéta salasahiji désa di kacamatan Wanayasa, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg