Wanci Éropa Tengah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Wanci Éropa Tengah atawa dina basa Inggris disebut Central European Time (CET) mangrupakeun ngaran zona wanci nu loba digunakeun ku nagara-nagara Éropa jeung Afrika bagian kalér jeung miboga bébéda wanci +1 tina UTC.

Nagara-nagara nu kaasup dina zona wanci ieu di antarana:

Teras nagara-nagara jeung wewengkon di handap ngagunakeun Wanci Eropa Tengah ngan dina usum tiis, antara tabuh 1:00 UTC dina poé Minggu panungtungna bulan Oktober nepi ka poé Minggu panungtungna dina bulan Maret: