Wangunreja, Nyalindung, Sukabumi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi


Désa  Wangunreja

Peta lokasi Wangunreja
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sukabumi
Kacamatan Nyalindung
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Wangunreja nyaéta salasahiji désa di kacamatan Nyalindung, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg