Waru

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Waru
Status konservasi

Secure (NatureServe)[1]
Klasifikasi ilmiah
Kingdom: Plantae
(unranked): Angiosperms
(unranked): Eudicots
(unranked): Rosids
Order: Malvales
Family: Malvaceae
Genus: Hibiscus
Species: H. tiliaceus
Ngaran binomial
Hibiscus tiliaceus
L.

Waru nyaéta tuwuhan badag ti kulawarga Malvaceae. Ngaran laténna nyaéta H. tiliaceus. Ieu tuwuhan ilahar tumuwuh di basisir sarta asalna ti Australia bagian wétan jeung kalér, Oceania jeung Asia Tenggara.

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. "Hibiscus tiliaceus". NatureServe Explorer. NatureServe. Diakses pada 3 Juli 2007. 


Nulis.jpg