Wewengkon Chūbu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Wewengkon Chubu, Jepang
Gunung Fuji salah sahiji tempat nu kawenter di wewengkon Chubu.

Chūbu (中部地方 Chūbu-chihō) nyaeta wewengkon di tengah pulo Honshū, pulo utama di Jepang.

Chubu, atawa tengah, wewengkon nu kabagi ku salapan prefektur di bagean tengah pulo utama Jepang, kuloneun wewengkon Kanto: Aichi, Fukui, Gifu, Ishikawa, Nagano, Niigata, Shizuoka, Toyama, jeung Yamanashi. Wewengkon ieu panglegana di bagean Honshu dicirikeun nu dataran luhur, tur pagunungan. Pagunungan Jepang ngabagi nagara kana sisi Pasifik, disebut Jepang hareup, atawa Omote-Nihon, sarta bagean nu nyanghareup ka Laut Jepang, atawa Ura-Nihon, disebut Jepang tukang. Wewengkon ieu dibagi deui kana tilu distrik nyaeta: Hokuriku, sapanjang basisir Laut Jepang nu ngarupakeun daerah hasil utamana pare; Tosan, atawa Dataran Luhur Tengah; jeung Tokai, atawa basisir sisi wetan, sapanjang Basisir Pasifik.

Hokuriku beulah kolan katutupan ku gunung di wewengkon tengah Chubu. Distrik ieu hujan salju nu kandel tur angin nu kuat. Walungan nu caina ngagolontor turbulen salah sahiji sumber energi listrik nu hade. Prefektur Niigata tempat gas jeung produksi minyak. Pangwangunan industri kacida gancangnya, utamana di Kota Niigata jeung Toyama. Fukui jeung Kanazawa oge ngabogaan industri manufaktur. Hokuriku diwangun bebas ti wewengkon sejen, ilaharna ku sabab kapisahkeun ti industri jeung pusat budaya di Basisir Pasifik. Ku sabab pasilitas palabuan kawates tur jalan raya meh katutup di usum tiris, di distrik ieu kareta api ngarupakeun alat transportasi utama.

Distrik Tosan ngarupakeun wewengkon nu kompleks tur gunung "terjal"--kadangkala disebut hateup Jepang--kaasup pagunungan Jepang. Pendudukna ngumpul di dalapan cekungan tur dihubungkeun ku lembah nu sempit. Tosan ngarupakeun daerah penghasil utama sutra, sanajan produksina nurun terus sanggeus Perang Dunya II. Loba buruh nu tadina digawe dina produksi sutra kaserep ku parobahan industri manupaktur kaasup industru alat-alat presisi, mesin, tekstil, makanan olahan jeung industri ringan sejenna.

Distrik Tokai, diwatesan ku Samudera Pasifik, koridor nu sempit diwatesan ku gunung nu turun ka arah laut. Saprak Tokugawa period (1600-1867), koridor ieu jadi penting keur jajalaneun antara Tokyo, Kyoto, jeung Osaka. Salah sahiji jalan ku kawentar nyaeta Tokaido, rengse diwangun dina periode Edo (Tokyo, saprak 1868) jeung Kyoto, ibukota kaisar heubeul; dina abad kaduapuluh, jadi ngaran rute jalan tol jeung jalan kareta api cepat.

Sababaraha dataran aluvial nyusun ieu koridor. Iklim sedeng, tempat nu hade keur kompleks metropolitan sarta dimungkinkeun ku transportasi nu gancang keur suplai sayuran salila opat musim. Daerah nu rada luhur dipake keur melak jeruk jeung teh. Koridor ieu oge jadi sajumlah tempat pusat industri kecil. Bagean Kulon Tokai kaasup dataran Nobi, nu jadi pusat besa dina abad katujuh A.D. Nagoya, nu nyanghareup ka Basisir Ise, jadi pusat industri berat kaasup besi, baja jeung industri manufaktur.

Wewengkon ieu antara Kanto jeung Kansai, kaasup kota gedena Nagoya sapanjang Basisir Pacific Sea of Japan, daerah pagunungan jeung Gunung Fuji.

Wewengkon ieu "dilayani" ku Chubu Centrair International Airport (NGO), airport di lepas pantai pulo buatan di kota Tokoname, Aichi deukeut , jeung Nagoya Airport, nu deukeut Nagoya di kota Komaki jeung Kasugai.

Rujukan[édit | sunting sumber]

wikipedia basa Inggris, Agustus 2006.

Tempo oge[édit | sunting sumber]

This article contains material from the Library of Congress Country Studies, which are United States government publications in the public domain.[1]