Wikipedia:Cara nyieun artikel anyar

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Sing saha baé, kaasup anjeun, bisa nulis/ngeusian Wikipédia! Mangga ketikkeun judulna dina kotak di handap, klik "Jieun artikel", lajeng kawitan baé nyerat:



Kaca anyar ditangtukeun ku aya henteuna jujutan kaca. Prinsipna mah, nyieun kaca anyar téh sarua jeung ngédit kaca kosong.

Pikeun hal-hal ngeunaan éditan sacara umum, hususna markup language wikitext, tempo Wikipédia:Cara ngédit kaca.

Nyieun artikel tina URL[édit | sunting sumber]

URL nu patali jeung kaca ramat nu can aya bakal némbongkeun téks nu aya na MediaWiki:Noarticletext.

Kaca ieu mibanda tumbu édit, nu salajengna nujul ka dijieunna kaca dimaksud.

Cara nu gampang pikeun ngahasilkeun URL-na nyaéta ku cara ngaganti bagian tungtung URL ti proyék nu sarua.

Tumbu antarwiki ka kaca nu can aya (teu disarankeun) bakal nujul ka hasil nu sarua.