Wikipedia:Gambar petingan/Daptar Gambar petingan 2012

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Daptar Gambar petingan nu kapilih dina taun 2012:

Coplok hulu?

Dua budak lalaki ulin di basisir. Nu hiji ngubur awakna dina keusik, hiji deui nonggéng nonggongan (lain poto rékayasa).

Sumber: Wikimedia Commons

Viper Tanduk Sahara

Viper Tanduk Sahara, Cerastes cerastes, famili Viperidae, di Taman Zoologi, Stutgat, Jérman.

Sumber: Wikimedia Commons

Morning, Interior

Morning, Interior, lukisan karya Maximilien Luce (1858-1941).

Sumber: Wikimedia Commons

Congcorang sajodo

Congcorang Stagmatoptera supplicaria jeung - Posisi hiber.

Asal: Kouroru, "Gunung Monyét", Guyana Prancis.

Sumber: Wikimedia Commons

Soyuz TMA-17

Pesawat antariksa Soyuz TMA-17 turun mawa Komandan Éxpédisi 23 Oleg Kotov sarta Insinyur Penerbangan Timothy Creamer jeung Soichi Noguchi deukeut kota Dzhezkazgan, Kazastan poé Rebo, 2 Juni 2010. Astronot NASA Creamer, kosmonot Rusia Kotov, jeung astronot Jepang Noguchi balik sanggeus salila genep bulan cicing di wahana antariksa internasional salaku anggota Éxpédisi 22 jeung 23.

Sumber: Wikimedia Commons

Shinisaurus crocodilurus

Kadal Buhaya Cina, Shinisaurus crocodilurus ti kulawarga Shinisauridae di taman satwa di Stuttgart, Jérman.

Sumber: Wikimedia Commons

Kalangkang Éiffel

Kalangkang Éiffel dina cileuncang.

Sumber: Wikimedia Commons

Lukisan cahya

Lukisan cahya, buleudan jeung kubah di sisi walungan Swan, Perth, Australia Kulon.

Sumber: Wikimedia Commons

Lukisan cahya

Lukisan cahya, buleudan jeung kubah di sisi walungan Swan, Perth, Australia Kulon.

Sumber: Wikimedia Commons

Lukisan cahya

Lukisan cahya, buleudan jeung kubah di sisi walungan Swan, Perth, Australia Kulon.

Sumber: Wikimedia Commons

Varanus ornatus

Varanus ornatus, bayawak pituin Afrika Kulon. Famili: Varanidae. Perenah: Taman Zoologi, Ulm, Jérman.

Sumber: Wikimedia Commons

Keclak cai

Keclak cai.

Sumber: Wikimedia Commons

Alocasia cuprea

Daun Alocasia cuprea di Hawaii Tropical Botanical Garden, Big Island, Hawaii.

Sumber: Wikimedia Commons

Hileud jeungkal

Hileud jeungkal anu jaga sanggeus ngalaman métamorfosis bakal jadi kukupu Erannis defoliaria ti kulawarga Geometridae. Dipoto di Ochsenwang, Jérman.

Sumber: Wikimedia Commons

Hileud jeungkal

Munding Afrika Syncerus caffer. Tangkorak jeung tulang beuheung. Galeri Paléontologi jeung Anatomi Komparasi di Musieum Nasional Sajarah Alam, Paris, Prancis.

Sumber: Wikimedia Commons

Babon

Babon (Papio hamadryas) di Taman Satwa Cologne, Jérman.

Sumber: Wikimedia Commons

Recurvirostra novaehollandiae

Recurvirostra novaehollandiae, aposét di Situ Joondalup, Perth, Australia Kulon, Australia.

Sumber: Wikimedia Commons

Ngamén maké digeridu

Ngamén maké digeridu di Santiago de Compostela, Spanyol.

Sumber: Wikimedia Commons

Dayeuh Salzburg, Austria

Dayeuh Salzburg, Austria, némbongkeun dayeuhna anu geus kolot katut bénténgna. Dipoto ti Mönchsberg.

Sumber: Wikimedia Commons

Branta leucopsis

Soang Branta leucopsis di Helsinki, Finlandia.

Sumber: Wikimedia Commons

Bleu de Gex

Bleu de Gex nyaéta kiju biru Prancis tina susu sapi anu dijieun di wewengkon Jura. Dina Hukum Uni Éropa, ieu kiju dibéré labél PDO. Ngaran aslina “Bleu de Gex haut Jura”, tapi ilahar ogé disebut “Bleu de Septmoncel”.

Sumber: Wikimedia Commons

Måbødalen

Tetempoan pasosoré ka Måbødalen di wewengkon Eidfjord, Sogn og Fjordane, Norwégia Agustus 2011. Dipoto ti tungtung wétan.

Sumber: Wikimedia Commons

Holzbrücke (sasak kai) antara Rapperswil jeung Hurden

Rapperswil: Holzbrücke (sasak kai) antara Rapperswil jeung Hurden, meuntas Obersee (luhureun Situ Zurich), Seedamm di beulah katuhu.

Sumber: Wikimedia Commons

Samagaha panonpoé 20 Méi 2012

Samagaha panonpoé 20 Méi 2012.

Sumber: Wikimedia Commons

Hyla intermedia

Cakung Italia Hyla intermedia.

Sumber: Wikimedia Commons

Pterophorus pentadactyla

Pterophorus pentadactyla - Sisi dorsal

Wewengkon: Lasparets, Sainte-Croix-Volvestre, Ariège, Prancis

Sumber: Wikimedia Commons

Lophius piscatorius

Lophius piscatorius, rorongkong lengkep.

Hirup di Samudra Atlantik Kalér.

Sumber: Wikimedia Commons

A General Map of the World karya Samuel Dunn taun 1794

A General Map of the World, or Terraqueouis Globe with all the New Discoveries and Marginal Delineations, Containing the Most Interesting Particulars in the Solar, Starry and Mundane System karya Samuel Dunn taun 1794.

Sumber: Wikimedia Commons

Ammodytes hexapterus

Lauk Ammodytes hexapterus ti Pasifik ngubur manéh dina keusik.

Sumber: Wikimedia Commons

Rawayan Vasco da Gama

Rawayan Vasco da Gama, Lisbon, Portugal.

Jawara pasanggiri "From my window" di grup Ilustrar Portugal.

Sumber: Wikimedia Commons

Toké tutul

Toké tutul (Eublepharis macularius)

Sumber: Wikimedia Commons

TigerPaw-NR

'TigerPaw-NR', cabé habanero hasil pemuliaan anu anyar dikaluarkeun ku para élmuwan ARS. Ieu cabé tahan serangan rupa-rupa nématoda sarta kaasup cabé anu pangladana.

Sumber: Wikimedia Commons

Kembang kakao

Kembang kakao, Theobroma cacao di Stutensee-Staffort, Jérman.

Sumber: Wikimedia Commons

Masjid Minangkabau

Masjid Minangkabau jaman baheula.

Sumber: Wikimedia Commons

Gunung Akhdar

Tetempoan Gunung Akhdar di Oman.

Sumber: Wikimedia Commons

Léva vára

Kastil di Levice, Slowakia.

Sumber: Wikimedia Commons

Merops apiaster

Merops apiaster di Ariège, Prancis. Anu bikang (kénca) keur nungguan ditawaran ku anu jalu (katuhu).

Sumber: Wikimedia Commons

Lodaya ngeu'eum

Maung lodaya keur ngeu'eum di taman satwa di Dortmund, Jérman.

Sumber: Wikimedia Commons

Chamaeleo chamaeleon

Londok Chamaeleo chamaeleon ti Samos.

Sumber: Wikimedia Commons

Wulfenit, kalsit

Wulfenit, kalsit ti Pertambangan Erupción, Ahumada, atawa Erupción-Ahumada di Los Lamentos Mts (Sierra de Los Lamentos), Municipio de Ahumada, Chihuahua, Méxiko. Ukuran spésimén 18x10x79 cm - kristal 1,6 cm

Sumber: Wikimedia Commons

Cucurbita moschata

Butternut squash, varietas kultivar Cucurbita moschata, Ukraina.

Sumber: Wikimedia Commons

Céngék hias 'Fiesta'

'Fiesta', kultivar céngék hias.

Sumber: Wikimedia Commons

Céngék hias 'Fiesta'

'Fiesta', kultivar céngék hias.

Sumber: Wikimedia Commons

Bikang Prodasineura verticalis

Bikang Prodasineura verticalis: papatong jarum hideung ukuran sedeng (abdomén 30 mm, jangjang 20 mm) polét bodas semu konéng. Hirup di sabudeureun walungan, situ, atawa ranca, ilahar eunteup dina dangdaunan anu mucunghul tina cai. Sumebar di Ghats Kulon, India Wétan-kalér nepi ka Asia Tenggara. Dipoto di Burdwan, Bengal Kulon, India.

Sumber: Wikimedia Commons

Talaga Bow, Alberta, Kanada

Talaga Bow, deukeut Icefields Parkway jeung Gunung Crowfoot, Albérta, Kanada.

Sumber: Wikimedia Commons

Marmot Alpin

Marmot Alpin (Marmota marmota), spésiés marmot anu hirup di gunung wewengkon Éropa tengah jeung kidul.

Sumber: Wikimedia Commons

Relief di Angkor

Imut Angkor, Bayon, Kamboja.

Sumber: Wikimedia Commons

Atractomorpha lata

Simeut Atractomorpha lata jalu. Dipoto di Burdwan, Bengal Kalér, India.

Sumber: Wikimedia Commons

Mikrofilamén, mitokondria & inti

Mikrofilamén, mitokondria, jeung inti di jero sél fibroblas.

Sumber: Wikimedia Commons

Crassula arborescens

Crassula arborescens, Taman Botani di Munich, Jérman.

Sumber: Wikimedia Commons

Situ Gentau, Prancis

Kalangkang Pic du Midi d'Ossau di Situ Gentau (Pyrénées-Atlantiques, Prancis).

Sumber: Wikimedia Commons

Citakan:Gambar petingan/52 2012