Wikipedia:Keur lumangsung/Élmu jeung téhnologi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Wilujeng sumping di kaca warta nu keur lumangsung
widang Élmu jeung Téhnologi
Kumargi SDM Wikipédia Sunda kirang kénéh, kaca ieu teu acan tiasa kagarap sacara aktif. Mangga uningaan Science and technology (Wikipédia basa Inggris).
Browsebar Keur lumangsung
Régional

DunyaTatar Sunda | Indonésia | Asia Tenggara | Asia | Afrika | Oséania | Éropa | Amérika

Jejer-Husus

Élmu & Téhnologi | Olahraga

Wanci: 16.40 UTC  |  Titimangsa: 30 Oktober
Wanci di sakuliah dunya (DST adjusted):   Kairo: +3
Frankfurt: +2   Hong Kong: +8   Johannesburg: +2
London: +1   Melbourne: +11   Mexico City: -6
Moscow: +4   New Delhi: +5.5   New York: -4
Rio de Janeiro: -3   Singapura: +8   Tokyo: +9
Vancouver: -7   Wellington: +12
< Oktober 2007 >
M S S R K J S
1 1 2 3 4 5 6
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
édit kotak
Nu keur lumangsung, lianna
Sakuliah Dunya - Él-Téh - Olahraga
Keur lumangsung dumasar wewengkon
Tempo ogé: Wartawiki

Keur lumangsung[édit | sunting sumber]

Rarancang ka hareup[édit | sunting sumber]

Pupus[édit | sunting sumber]

sakaligus ahli sajarah Sunda

Pamilu nu rék lumangsung[édit | sunting sumber]

Hasil Pamilu[édit | sunting sumber]

  • 23 April: pasangan Ha kapilih

dina pilgub Jabar

Konflik[édit | sunting sumber]

Poé libur[édit | sunting sumber]

Kaca nu patali[édit | sunting sumber]

Kotak ieu: awaskeunsawalaédit
 
Warta

 10 Oktober 2007 (Rebo)

 8 Oktober 2007 (Senén)

 5 Oktober 2007 (Jumaah)

[[Gambar:|100px|right|SELENE]]

 14 Séptémber 2007 (Jumaah)

Diluncurkeunnana Phoenix Mars Lander

 5 Agustus 2007 (Minggu)

 2 Agustus 2007 (Kemis)

 21 Juli 2007 (Minggu)

 4 April 2007 (Rebo)

 20 Maret 2007 (Salasa)

 8 Januari 2007 (Senén)

  • Para panalungtik ti Sakola Kadokteran Universitas Wake Forest, Carolina Kalér, ngémbarkeun geus bisa ngamekarkeun sél stém nu diisolasi tina cairan ketuban jadi rupa-rupa tipe sél (BBC News).

 5 Januari 2007 (Jumaah)

 4 Januari 2007 (Kemis)

 Kotak ieu: temposawalaédit 
 
Nu geus kaliwat per bulanna
 
Kumpulan warta jeung sumber