Wikipedia:Transklusi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Transklusi maksudna prosés diasupkeunnana eusi ti hiji dokumén ka dokumén lian kalawan kode-kode. Di Wikipédia, transklusi ngarah ka fungsi perangkat lunak MediaWiki nu nyieun eusi ti hiji dokumén asup ka kaca nu lian.