Yes

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Yes nyaéta grup musik rock progresip ti Inggris. Didirikeun taun 1968, nepi ka kiwari parantos ngaluarkeun 18 album studio.


Nulis.jpg