Yuhei Sato

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Yuhei Sato (佐藤 雄平? babar taun 1947) nyaeta gubernur Fukushima Prefecture [[Jepang]. Munggaran kapilih dina Nopémber 2006.

Rujukan[édit | sunting sumber]