Zenko Suzuki

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Zenkō Suzuki

Zenko Suzuki (鈴木 善幸 Suzuki Zenkō; 11 Januari 191119 Juli 2004) nyaeta salah saurang pulitikus Jepang tur Perdana Mentri Jepang ka-70 ti 17 Juli 1980 dugi ka 21 Nopémber 1982.


Nulis.jpg