Zoroastrianisme

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Zoroastrianisme (atanapi Mazdaisme) nyaéta hiji ageman jeung pilosopi dumasar kana ajaran Nabi Zoroaster (kawanoh ogé salaku Zarathustra, dina Basa Avestan) sarta baheulana mangrupa salasahiji ageman nu panggedéna sadunya.[1] Ageman ieu kira-kira ngadeg saméméh abad ka-6 SM di Iran Raya.

Rujukan[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Citakan:Prone to spam Citakan:Z148 Citakan:Portal box

Citakan:Religion topics


Nulis.jpg