Ékspérimén évolusi jangka panjang E. coli

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


12 populasi baktéri E. coli (25 Juni 2008).

Ékspérimén évolusi jangka panjang E. coli nyaéta hiji ngeunaan évolusi nu dilaksanakeun ku Richard Lenski pikeun nulusuran parobahan-parobahan génetik dina 12 populasi baktéri Escherichia coli nu dina awal ékspériménna méh idéntik. Ékspérimén ieu dilaksanakeun saprak kaping 24 Pébruari 1988 nepi ka kiwari.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Richard E. Lenski, Source of founding strain, 2000. Accessed June 18, 2008.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Morpho menelaus huebneri MHNT Male Dos.jpg